U bent ondernemer, ZZP-er of u wil het graag worden?

Dan ben ik u ook graag van dienst. 

 

Advies

U kunt bij mij terecht voor advies op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Ik neem de tijd om samen met u de mogelijkheden door te nemen om te komen tot een voor u gunstig resultaat. Omdat voor u als ondernemer of ZZP-er uw privé situatie net zo belangrijk is als een succesvolle onderneming wordt deze altijd betrokken bij het advies.

 

Financiële administratie

Ik kan u uw hele boekhouding uit handen nemen. Op afgesproken tijdstippen levert u uw boekhouding aan en verwerk ik deze in mijn eigen systeem. Bij dit proces zorg ik natuurlijk ook voor de nodige controle en attendeer u op mogelijke fouten, verbeteringen, etc. Het is ook mogelijk om dit bij uw bedrijf intern in uw systeem te laten verzorgen.

 

Loonadministratie

Ik kan uw volledige loonadministratie verzorgen overeenkomstig alle wettelijke eisen, zoals juiste toepassing van de CAO, aanmelden van personeel bij de bedrijfsvereniging, arbodienst, etc. Uiteraard verzorg ik ook de benodigde aangiften en opgaven aan de belastingdienst. Indien gewenst stel ik in overleg met u de arbeidsovereenkomst op. Ook voor minder leuke zaken als ontslagbegeleiding kan ik u ondersteunen.

 

Jaarstukken en publicatiestukken

Na afloop van het boekjaar stel ik aan de hand van uw boekhouding de jaarstukken op.

Ik volg daarbij de wettelijke regels en richtlijnen. Ook verzorg ik indien gewenst en van toepassing publicatiestukken voor de kamer van koophandel.

Tussentijdse voorlopige stukken, bijvoorbeeld voor aanvraag van financiering zijn uiteraard ook bespreekbaar.

 

Fiscale aangiften

Ik verzorg uw aangiften omzetbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting na controle van de verwerkte gegevens. Door middel van elektronische kopie-aanslagen controleer ik de opgelegde aanslagen en verzorg indien nodig bezwaar- en/of beroepsprocedures.

 

Rapportagemodellen op maat

Heeft u helemaal in uw hoofd hoe de (management)rapportage er uit moet zien, maar niet de expertise in huis om hem te bouwen? Geen nood. Ik heb veel ervaring met Excel, Google Spreadsheet en Microsoft SQL Reporting Services en kan voor u een rapportage op maat maken.

 

Ondersteuning / Interim placement

Om uw bedrijf optimaal te laten draaien kunt u mij inschakelen voor tijdelijke of structurele financieel-administratieve ondersteuning bij uw bedrijf. U kunt daarbij denken aan vervangen van een afwezige administrateur, (financial) controller of hoofd administratie, het wegwerken van achterstanden, het voorbereiden van de jaarrekening of controlerende werkzaamheden.

 

Op alle diensten van Administratiekantoor Accurate 4 u zijn de hiernaast geplaatste algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Download
Folder: Onderneming starten
Onderneming starten.pdf
Adobe Acrobat document 598.1 KB
Download
Folder: Eenmanszaak of Besloten Vennootschap
Eenmanszaak of besloten vennootschap.pdf
Adobe Acrobat document 555.7 KB
Download
Folder: Partner in de zaak?
Partner in de zaak.pdf
Adobe Acrobat document 605.0 KB
Download
Folder: Een auto aanschaffen: zakelijk of privé?
Een auto aanschaffen - zakelijk of privé
Adobe Acrobat document 621.4 KB
Download
Folder: Internationaal zakendoen
Internationaal zakendoen.pdf
Adobe Acrobat document 642.1 KB
Download
Folder: Uw bedrijf overdragen
Uw bedrijf overdragen.pdf
Adobe Acrobat document 613.1 KB
Download
Algemene voorwaarden Accurate 4 u
A4U algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 58.7 KB