Heeft u als particulier een belastingadviseur nodig?

Ik vind van wel en niet alleen omdat het mijn beroep is. Een belastingadviseur kan en doet veel meer dan alleen aangiftes invullen. Bijna alle levensgebeurtenissen zoals samenwonen, trouwen, het krijgen van kinderen, scheiden, overlijden, etc. hebben juridische, financiële en/of fiscale consequenties. Het is goed om bij dit soort gebeurtenissen gedegen advies in te winnen zodat u weet welke consequenties er kunnen zijn en gefundeerd uw beslissingen kunt nemen.  

 

Belastingaangiften en toeslagen

Ik verzorg alle fiscale aangiften voor particulieren en bedrijven. Daarnaast draag ik zorg voor controle van (voorlopige) aanslagen en voor aanvraag en controle van alle voorkomende toeslagen.

 

Belastingadvies en bezwaarprocedures

Ik neem de tijd om samen met u de mogelijkheden door te nemen om te komen tot een voor u zo gunstig mogelijk resultaat op fiscaal gebied. Denk daarbij niet alleen aan inkomstenbelasting, maar bijvoorbeeld ook aan schenkingen of het plannen van uw nalatenschap of huwelijkse voorwaarden. Ik verzorg indien nodig uw bezwaar- en/of beroepsprocedure.

 

Financiële planning

Samen met u inventariseer ik uw huidige inkomens- en vermogenspositie en bespreek uw wensen en plannen voor de toekomst. Daarna bekijken wij welke mogelijkheden er zijn om uw toekomstdromen te verwezenlijken en zetten dit om  in een duidelijk advies waar u mee uit de voeten kunt.

 

Afhandelen administratie bij overlijden en nalatenschappen

Als belastingadviseur kan ik u bijstaan bij de financiële en fiscale afhandeling van het overlijden en de nalatenschap van uw naasten.

Ook voor advies om uw nalatenschap fiscaalvriendelijk te regelen.

 

Bewindvoering / financieel beheer

Bent u (of is iemand uit uw omgeving) (tijdelijk) niet in staat om uw eigen financiële administratie te voeren en uw financiën te beheren? Ik kan u daar bij helpen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Op alle diensten van Administratiekantoor Accurate 4 u zijn de hiernaast geplaatste algemene voorwaarden van toepassing.

Download
Folder: Schenken
Schenken.pdf
Adobe Acrobat document 813.6 KB
Download
Algemene voorwaarden Administratiekantoor Accurate 4u
A4U algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 58.7 KB